Pages

Sunday, September 8, 2013

My Nephew Birthday

Assalamualaikum...anneyosayo



Sebenarnye lama dah nak wat N3 nie...tapi busy memanjang (busy cari koje)... tak berkesempatan nak share happy day ngan u all.... 18.08 genap la Haziq (anak angah) my first nephew 5 tahun... n 28.08 genap la Aina (anak sulhan) my second nephew 3 tahun...




Tapi Aina kena celebrate awal dari tarikh birthday dia coz kita org nak wat suprise kat Aina n mama abah nya... Adik ipar aku nurse so ssh nak cuti then alang2 kami celebrate je sekali... 






Habis je makan2 potong kek kami pergi dataran lepak king... posing2 sikit... then balik... happy sangat dapat berkumpul ramai2...

Untuk my lovely Haziq and Aina... Mak long doakan semoga ang pa berdua panjang umuq...sentiasa di lindungi Allah s.w.t dan semoga menjadi anak yang soleh dan solehah...

Kebetulan pula aku nak bawa diorg makan tempat best Naan Cheese... memang terangkat cheese nye cam pizza (sempat promote)...  RSMY House of real beriani... betul2 berhadapan dengan Maju Junction  ade satu Restoran Lotus.... RSMY house sebaris dengan Restoran Lotus...

Ayam tanduri sedap lain dari kedai mamak... sangat2 berbeza....




ini la dia gambaran Naan cheese nye cam pizza kan kan.... Pic nie masa first time aku makan ngan member aku....



daaaa... Aneyong

No comments :

Post a Comment