Pages

Tuesday, August 6, 2013

Rezeki dibulan Ramadhan

Assalamualaikum...anneyosayo...



      Eh...ape dalam bungkusan tu... jeng jeng jeng... suspend tak....hehehehehe

      Pagi ari tu..adik aku ade pesan "along...fatin de order baju raya on9.. owner tu kata petang nie sampai nnt ko tolong amek kan ye".... aku pun ok jela.. tengah sibuk buat biskut raya tiba tiba ada orang bagi salam....aku pun capai tudung terus keluar..terkejut juga aku sambil berkata dalam hati "aikkkk takkan baju fatin bungkus besar cam nie bape helai pulak dia nie beli...apasal ada 'fragile'...baju je pun"....

     Aku pun bergegas la ke abang pos laju tu... "atas nama sape tu encik"... abang pos laju tu pun sebut la nama aku...alang ke terkejutnya aku... "aku menang ke" dok bebisik la dalam hati nie... tengok kat nama pemberi tu atas nama kak ida dari 1001 resepi...



     Alhamdulillah bersyukur sangat sangat... Rupa-rupanya Entry aku diantara 3 terbaik dan berjaya menambat hati kak ida kita... tiada lagi la pertanyaan siapa la yang menang GA kak Ida... Rezeki bulan puasa rupanya ye... Mak aku la paling happy... siap cakap lagi "nanti bole la mak pinjam bila nak buat open house sok"....

   Thank you so much to all my freind yang sudi like picture kat FB 1001 Resepi... Jasa anda akan ku kenang sampai bila2...

     Congrats to dua lagi peserta GA 1001 Resepi.... taniah taniah taniah... Kepada Kak Ida 1001 Resepi...Thanks sebab memilih Entry saya... Thanks juga diatas hadiah yang sungguh cute dan bole digunakan dalam jangka masa yang lama....

     Apa lagi jom la aku nak tunjuk kat korang ape yang tedapat dalam bungkusan tu....  Siap dapat kad raya lagi ko (mula dah gediks)... Tak sabar nak guna semua gift tu...




Okay sampai di sini je ye.... Selamat Menyambut hari raya Aidilfitri....

Kanak - Kanak riang berlari
Anak muda mendayung sampan
ku menyusun sepuluh jari
memohon kemaafan


Daa...anneyonggggg...







2 comments :