Pages

Thursday, July 25, 2013

GA dah hampir tamat.. Hwiting

Assalaumualaikum, Anneyosayo




      Pada 24 July 2013 (kemarin) genap 12.00 am tamat la sudah penyertaan  Giveaway anjuran 1001 Resepi... Pendek kata tak boleh nak hantar penyertaan dah... kalau berminat jenguk la N3 aku nie.

      so sekarang nie untuk step berikut nye... kena dapat kan likes terbanyak melalui laman sosial yang memang dah porpular tu FACEBOOK... Bermula la aku mengatur langkah bagi mendapat kan likes (cewahhhh gituuu)...  proses likes nie sampai selasa depan 30 July 2013.. Menurut Kak ida (pemilik blog 1001 Resepi)  tak kan mention sape yang menang... kalau ada hadiah sampai depan rumah dia la yang menang... hehehehehe.. suspend gituu... Meh la like picture aku kat Sini


husna aja aja hwaiting*...
      Menang kalah tu adat pertandingan... kalah tu biasa la..kalau semua nak menang banyak la hadiah nak kena bagi kan...hehehe... Aku masuk contest nie pun suke2 sambil timba pengalaman di samping dapat berkenalan dengan para otai otai blogger... Yelah orang macam aku nie baru je merangkak kan... 

      Tapi tiba tiba rasa macam tak boleh nak teruskan sebab dah nak start buat kuih raya (biskut raya la org utara memang macam nie)... Sebabnya aku kena balik rumah mak...every year memang buat dekat rumah mak....mana de internet (waaaaa otoke*macam mana nak teruskan usaha untuk meraih undi...hehehe..


Tak pa aku akan cuba di waktu malam (yeke kang balik tidur terus)... yang penting usaha kan...

Di mana ada kemahuan Di situ ada Jalan itu la kunci kerjayaan

   cehwahhh... macam nak menduduki peperiksaan pula...hehehe.. okay la sampai sini je ye... in sya Allah aku akan post resepi kuih raya nanti... ada satu kuih tu memang mengamit (betul ke aku eja) kenangan...

pesss...pesss...
* Hwiting = Fighting
* Otoke = bagaimana

Daa.. Aneyong

No comments :

Post a Comment