Pages

Monday, July 15, 2013

Card

Assalamualaikum... Anneyosayo...


saja je nak share ngan korg card dari hasil dari air tangan aku... xde la cantik mana tapi aku suke wat benda2 cam gni... nak2 kalu wat hantaran kawen...

Yang nie birthday card tu mmb aku.. last time dia de pos kan card tk aku cute ooo... 




haaa nie birthday card tuk Mr.TA... cantek x...cantek x... 

N yang berikut nye nie card tuk mmb2 kat UTC... hari last aku kerja sana...de la ckit gift yang xseberapa tuk mereka...sbb diorg pun rajin bagi benda2 comel nie...



ikut favorite color diaorg...







ok... sampai cni je la ye...tak larat nak tulis banyak2 bulan pose nie....


Ehhh..jap2 nie card dari mmb aku...



cantik kan...k daaaa... anyeongggg...

No comments :

Post a Comment