Pages

Wednesday, June 12, 2013

Salahkah aku

Asslamualaikum...

kadang2 aku terfikir kan sesuatu... aku xpaham kenapa mesti dia nak suruh org rahsiakan pasal dia dari aku (mcm la aku nie busy body sgt) kalu aku tanya pun hanya tuk tau khabar dia sihat ke x tu je... dulu aku pernah tya dia kenapa dia menjauhkan diri dari aku pe salah aku... dia kata aku xde salah pepe ngan dia... tapi kenapa nak jauhkan diri kalu aku xde salahkan... hmmm aku tetap minta maaf kat dia terpulang la dia nak maaf kan aku ke x... aku sendiri pun tak tau salah pe aku kat dia (aku kan kuat lupa maybe pernah terguriskan ati dia kot)...

Aku de tya pendapat beberapa mmb aku yang lain..diorg kata aku suke pikirkan sangat wat bodoh je... ramai lagi kawan kita... aku pun ckp tul gak kan persetan kan sume tu....

Tapi tibe2 je malam tadi aku mimpikan dia...kenape yek??? adoiii benda nie paling aku xsuke mimpi org yang kita nak lupakan...

 Minggu lepas aku ke pasar malam terjumpa sorg mmg sekloah dulu.. Dia tanya kat aku...

Cik S: Ko de contact dak Cik T x...?

Aku: ...... (xmampu nak jwb aku senyum je)

Cik S: Aku dengar dia sakit ari tu

Aku: Yeke teruk ke...Sorry la Cik S aku dah lama lost contact ngan dia

Cik S: aku tak tau la teruk ke x... aku tau pun dari Fb dia...fb dia ko xde ke?

Aku: .... (trus ubah tajuk) eh ko bila nak kawin...hahaha

Serious aku mmg dah confuse skunk nie nape tetiba mimpi dia..kalu dipikirkan mimpi tu mainan setan.... tapi kadang2 mimpi bole bagi petunjuk gak kan...

Aku xtau salah pe aku kat kau tapi aku minta maaf sangat2 jika aku de buat ko terguris hati...


Sbb tu skunk nie kalu de org tya aku marah ke kat dia...kalu aku marah aku ckp aku marah n sebb pe aku marah aku akan terus terang je... sbb aku dah rasa keperitan tu dan aku xnak org lain rasa pe yang aku rasa skunk...

No comments :

Post a Comment