Pages

Wednesday, March 27, 2013

Hai la Meatball

Assalamualaikum...




Dulu aku selalu dengar org cakap meatball ikea sedap.... Aku nie dah la pantang dengar makanan sedap sume nak try mana x gemuk nye asik makan je.... Memang teringin sgt nak makan tau tapi aku senyap je sbb kang kalu ajak Mr.TA confirm xmo nye... Mr.TA aku nie bukan jenis makan benda2 cam nie...

Pastu aku de dengar gak ure2 mengatakan makanan kat ikea x halal  terus aku batalkan niat aku nak makan... Baru-baru nie ade member sekerja aku ajak g ikea...

Ekin : Kak jom kita g ikea nak...Meatball dia sedap kak...

Aku : Yeke bukan makanan kat ikea tu xhalal ke

Ekin: Mana ade la kak ramai je orang melayu kita makan...jom ar kak..serious sedap kak...

Aku : Akak mmg dah lama terigin sebenor nye hehehehehe...

So kitaorg pun plan pegi pas abis keje... perh sampai je mmg teruja abis la xsabo nie nak makan... mak dah lama terigin nak makan nyahhhhh.... aku xtau order yela nama pun first time kan jadi aku cari tempat duduk biar member aku yang beli diorg dah biasa...

Serious sampai je makanan aku tgk je..cam gini upenye meatball dia (tetiba jadi perak kan)... macam2 la member aku beli meatball, chiken wings, salmon, pie apple, daim cake....fuhhhhh banyak gilerrrr... Memang sedap..sedap sangat meatball tu kuah dia lain dari yang lain siap ngan strawberry sos dia mmg superbbbb arrrrrrrrr... Daim cake lak xmuak langsung rasa cam nak makan lagi...lagi...dan lagi hehehehe (mmg buruk lantak tul) ... Ade masa aku nak g lagi in sha Allah...Kali nie nak ajar Mr.TA nak suruh dia makan gak..

Tengok la kalu kita org jumpa makanan apa pun dah x ingat...haha

Kalu dah sampai Ikea confirm la kena jalan2 kan... nie la jadinye bila pusing2 dalam ikea dah macam dalam umah sendiri... Aku lak mmg suke furniture ikea coz dia ringkas je xde la crowded sgt ukir sini ukir sana kan..


1 comment :

  1. wow...pergi tak ajakkannnnnnnn..kecik hati..wkwkwkwkw

    ReplyDelete