Pages

Thursday, March 14, 2013

Kami


Assalamualaikum

Nak tau x kat mana tempat keje aku???? Nak tau tak??? 
Nak la 
nak la…(Tetibe gediks lak an)
Ha nie la tempat keje aku tadaaaaa…



Jawatan aku biasa2 je receptionist  je pun nak sedap ckit kita up bagi Customer Service (cam gediks lak kan) untuk pengetahuan korang kitaorg just 5 orang je tuk bahagian reception ni. Meh aku nak kenalkan korg ngan klik2 aku jom…jom la xmo malu2…


First on the list is (bunyi dram jap)….

Kak zura.. dia ketua segala kesengalan yang ade…otak dia mmg giler2 ar… tapi kalu dia marah letusan gunung berapi pun kalah gak tapi sekarang nie dia ngah preggy (org bunting pelamin) so kesengalan die slow la cket….

Yang bawah tu Si kecil molek  Ekin haaaaa kecik bukan sebarang kecik nie kalu dia karok bole gegar satu building nak2 lagu ziana zain lak an… perangai sama gak giler2  tapi kalu bab marah nie dia still bole cover ar tak mcm aku confirm meletop nye…

Nurul nie paling  kecik (muda)  sekali umur dia … sopan jew..ayu2 gitu… tapi leh gak la ajak giler2 cam kita org. Yang xreti nak marah org paling koman pun dia akan ckp ‘sy stress nie kak’ (kawaiiiii)

The last one is

Nie lak maria dia paling blur sekali yela org kata kalu dalam berkawan tu mesti ade yang blur sorg an(yeke)..memandangkn die yg paling blur selalu la kena buli ngn kiteorng tp still wat xreti senang kata ati kering..haha ( xmo marah2 nnt tua)

kalau korang perasan sume tudung kita org lain2 coz atas permintaan bos  dia xmo tudung yang sama everyday(tapi dia xmo sponser lak).. Pic aku xpayah la nak letak kan kang kena publisiti murahan lak...hehehe


Haaaaa...Yang cute nie  adalah Staff kat salah satu agensi dalam UTC KL... Nisa je kitaorg panggil.. Nisa nie Happy go Lucky jew... Sangat setia kawan...Kalu dia marah rasa nye terbakar la satu building nie..hehehehe (dia x garang pun).

Oppssss... Before terlupa yang ngah kyusuk main phone tu Safi dia sama gak ngan kitaorg receptionist tapi dia jaga satu kaunter je (aquarium sbb kena kurung dalam kaca kan bak kata bos kitaorg suke2 dia je kan)...Safi nie pun happy go lucky gak kalu dia dah start cakap mmg susah nak berenti..hehehehe (tapi dia best)

Kat UTC nie gak kitaorg rapat ngan security sepanjang UTC nie dibuka sejak September 2012 dah dua kali la security bertukar.  Security yang first nie sume adik2 bole ngam la  tengok2  ciap leh lepak satu meja tu….

RinDu GiLer Kat KoRang
Security skunk nie pun ok gak mula2 kitaorg exsen ckit yela xdapat terima adik2 tu tinggalkan kitaorg…huhuhuhu....Nie la dia diantara security baru nie…kira leh masuk ar ngan kitaorg sekepala…xde nak touching2 … Kepada aizat semoga cepat sembuh leh la akak buli awk lagi..hehehe


 Okay la setakat nie jela yek penat dah menaip...selamat berkenalan ngan rakan-rakan sekerja aku...













No comments :

Post a Comment