Pages

Saturday, January 26, 2013

On line Business

Assalamualaikum....

Lama rasa nye x update entry...yela sejak masuk balik ke alam student nie mmg pack la jadual kan... Nie dah abis study busy ngan keje lak (padahal xbusy langsung) hahahaha.... ok la xmo melalot sangat... 


Skunk nie aku tengah berjinak2 wat On9 Business nie gara2 akak ida (DBKL UTC)..aku terjurusmus ke alam business... n dia la byk bagi aku tunjuk ajar.. kira Kak Ida nie mentor aku la...hehehe.. Aku mmg minat bab bisuness nie dari kecik kot aku suke... dulu masa sekolah aku selalu jual ais krim 20 kupang tu...mcm2 perisa aku (perisa kacang hijau je mak aku yang wat aku bungkus je tapi modal aku ...hahahahaha)..laku tauuuu...



Nie la business yang aku tgh buat sekunk nie...


Jika ade yang berminat leh la PM saya kat Facebook " Huns Aizad" or chubby_hikari@yahoo.com

Hanger Awning... RM 3X.XX

Hanger nie sangat sesuai digunakan untuk tudung Awning.... Sebab ia tak merosak kan Awning tudung Korang n tak kan mengedut kan tudung... Tudung bawal pun sesuai gak..selalu kalu aku iron tudung bawal aku lipat jadi tigasegi pastu aku klip je kat bucu hujung tudung tu tak de la berkedut...

Hanger nie juga dapat menjimat space tak payah la guna banyak hanger kan... Terdapat 17 klip... material tuk hanger besi n tuk klip lak plastik... 



Tengok berbezakan sebelum n selepas mengunakan bedak nie


Bedak Arab.. RM 5X.XX


Keistimewaannya ;


* Bedak Arab...Pemakaian yang amat mudah menjadikan kulit muka seakan-akan kita memakai foundation....kulit muka akan kelihatan lembut, gebu, bercahaya dan terasa ringan di muka..

* Tidak perlu lagi sebarang FOUNDATION...kerana bedak ini 3 dalam 1 ...as mouisturizer, foundation n alas bedak...jimat bukan???

* Ade 1 warna sje..... sesuai utk smua kulit tdk kira apa pun jenis kulit..gelap,putih atau sbg nya,sesiapa pun boleh pakai.sbb dia mngikut darah kita dan still nmpk brseri jika kita brpeluh pun...yg bestnya bedak nie leh cover dn x brminyak.

... * Suci dan Halal..serta boleh dibawa solat..

* Tahan Selama lebih 8 jam dan jika berpeluh akan lebih
cantik..Kulit akan kelihatan kemas sepanjang hari.
Makin berpeluh bedak ini menghasilkan hasil yg sgt cantik.

** Berbau wangi dan apabila di dap2 dgn tisu, bedak ini tidak akan melekat . pd tudung atau tisu jika berpeluh
Kena hujan,basah atau terkena air,sbb bedak ni natural terus meresap ke kulit.

** Berat bedak nie 50g (padat)dan bedak ni boleh tahan antara 3-4 bulan mgikut cara pengguaan msg2
Tdk spt bedak2 di pasaran hy berat 13-20g jer,cepat pulak abis,so kat situ kita kira sendiri brp kita spend sebulan hanya utk bedak,mouisturiser dan uv protection?

** boleh kecutkn jerawat...

Orange Blush: untuk sawo matang
Russet : untuk kulit medium/natural
cherry :untuk cerah kemerah2 an
cherry pink :untuk kulit macam cina
















No comments :

Post a Comment