Pages

Friday, January 6, 2012

SoRry Aku WajiB BlocK Ko

Assalamualaikum...

Last nite aku on FB guna phone...then gatal tangan nak check msg... kan skunk nie kalu chat akan masuk dalam msg...bila check agak terkejut bila ada boy nie anta SAYANGgggggg.... what the ****... motif dia anta cam tu (bukan aku nak perasan k) nie boleh mendatangkan keburukkan tuk aku... mungkin sesetengah orang anggap biasa je...ala benda kecik je kecoh ar minah nie...ok but not for me... cuba bayangkan benda kecik cam nie pun orang leh bercerai berai tau tak…
Tuk pengetahuan korang sume… akaun FB aku share ngan husband aku… Nasib baik la husband aku nie tak cepat melatah…masa boy tu anta SAYANGgggg kat chat FB husband aku ngah on9 (kalu aku yang on9 comfirm aku marah nye pehal ko nak sayang2 lak nie ko sape) benda nie bukan joke k…
Bila aku tengok je msg tu aku dah cuak kot…terus call husband aku… aku tanya la…
Aku: Abang ade tak semalam orang chat tulis SAYANGgggg??
Husband aku: ada…tula abang nak tanya ayang tapi lupa lak…sape mamat tu…nape dia anta cam tu…ayang kenal ke???
Aku: Abang sumpah dengan nama Allah…ayang tak kenal mamat tu….serius tak kenal… saja je gatal tangan tadi check msg…tu yang ternampak… ayang tak pernah chat ngan dia…abang pun tau ayang selalu chat ngan sape…
Aku risau kot husband aku salah faham…walaupun dia boleh terima apa yang aku cakap kat dia n percaya kat aku… tapi aku tetap takut…tak semua manusia suke tengok orang bahagia… bila ade perasaan hasad dengki…itu yang menyebabkan seseorang tu cuba merosakkan hubungan husband n wife… kalu benda cam nie terus berlaku lama2 kepercayaan tu akan berkurangan…
So aku amik jalan tuk block orang tu… ingat walau pun benda tu kecik je…ia boleh jadi besar n masalah besar tuk sesetengah pihak….kalu aku single lagi leh la consider joke kan…kata orang kerana setitik nila habis susu sejug….