Pages

Saturday, December 31, 2011

DeMam AnGry BirD


Assalammualaikum Semua….



Baca tajuk pun dah tau aku nak cite pasal ape kan… Angry Bird???? Disebabkan ia merupakan game yang senang nak main dan dapat hilangkan tension…maka ia menjadi pilihan ramai orang… termasuk la aku and my family… tapi aku x suke main angry bird 1st …coz musuh dia ****..tapi yang rio nie best… bila serang monyet2 comel yang tergelincir tu kelihatan cute sangat…hehehehe
Matlamat aku main angry bird nie adalah tuk dapat 3 bintang high score dannnnnn segala awards yang ada(ntah pepe ntah main game je)...coz nak challenge husband aku…hahahaha (aku berjaya mengatasi husband aku) Memang gile la… asik duk layan game ja sampai satu keje pun x wat (jangan ikut cara nie)… Ayah aku pun duk gila main angry bird nie…balik selayang ja ..aku buka ja laptop nak main angry bird…ayah aku sambar dulu…
Ayat Ayah: ”Bukan lagu tu…mai sini ayah main…ha tengok sekali ja dah kena…hang p tolong mak tu”
Aku: ????????? (motif nak suruh aku bla latu…ayah nak sambung)
Jadi aku main bekas2 ayah aku main ja la… ayah aku memang satu kepala ngan anak2 dia kalu bab game comfirm laju ja + Detective Conan… Yang anak menakan (3 tahun) aku seorang nie pun sama pantang tengok aku buka game sibuk…
ayat Haziq : “Maklong nie angry bird Haziq tau tak” (setiap laptop yang ade angry bird sume dia punya tau)
“Wan Haziq nak main angry bird tau tak” (ayah kata: Jangan kacau Wan) “nie laptop Haziq tau tak” (walaupun sebenar laptop tu aku punya)
TAU TAK mmg trade mark dia… Aku suke bila dia sebut perkataan tu cute sangat… memang dia pandai main angry bird… tapi dia akan main kat part yang dia suke je…bukan setakat game ja ok…abis sume baju,seluar,kasut pun dia nak angry bird (cian mak dia kena buli ngan anak) hehehehe… Dan dia telah berikan kami gelaran tuk setiap jenis angry bird tu…


Dah jadi cam family angry bird la plak kan... suke2 dia je...


haaaa amik ko full set kot angry bird... nie nak scool dah...jangan dia mintak sume barang angry bird...pening kepala mak dia...

No comments :

Post a Comment