Pages

Saturday, December 3, 2011

Aku,My Hubby N a Gift


Pada 29 November 2011
So cam seperti biasa pas subuh mmg aku tido balik..then dalam kul 8.00 pg aku bangun…breakfast nasi lemak ….kebetulan aku berada di rumah my mom in low at kepong…husband aku suruh la masak tengah hari coz that day our mom outstation…dan kebetulan (berapa byk daaa) jugak Mak Lang hubby aku pun ada… So tak banyak soal terus berhenti main game then turun bawah tuk masak…dalam hati aku aku terdetik gak “Ala abang nak main game pastu suruh ayang masak..nak guna laptop ayang la tu…” So aku pun masak la menu hari tu Asam pedas Ikan Merah dan Udang goreng kunyit… selesai je masak aku naik la nak panggil hubby aku tuk turun makan..aku masuk je bilik aku ternampak satu beg tepi laptop… aku pun tertanya2…”aik sapenye lak nie..tadi xde..” tiba2 hubby aku muncul kat depan pintu siap senyum2 lagi… “tuk ayang la tuk sapa lagi” haaaaa..terkejut nye aku… hubby pun bersuara… “tula suke ckp abg nie lupa skunk nie sape yang lupa”.. aku pun pikir punya pikir tengok datetimeday kat laptop.. baru la aku sedar rupa2 nye ari nie adalah our 2nd anniversary..malunye aku waktu tu…cam ne la aku leh lupa..ya Allah kenapa aku x ingat langsung…
Berderai air mata waktu tu…hanya Allah je yang tau perasaan aku that time…
Haaa…tengok beg nie ape korang rasa dalam nie… (bak kata my hubby beg je yang mahal ayang dalam x pun) walhal aku tak kisah kalu dia bagi aku sekuntum bunga pun aku terima janji aku tau yang aku nie amat penting dalam hidup dia…dan aku tau dia menghargai aku sebagai isteri…
Aku keluarkan gift tu dari paper bag tu…hmmm berat gak ape nie…haaa ce teka ce teka…

Jeng…jeng…jeng







Tadaaaa…Ya Allah…dia bagi aku benda yang memang aku impikan selama nie…Blackberry Phone!!!…Lagi la air mata aku nie berjurai macam hujan..x boleh berenti…tak tau macam mana nak terang kan..bertapa gembiranye aku… selama 2 tahun kami kawen nie 1st hadiah dia bagi…birthday aku pun dia lambat x wish…hehehe

All in Black...aku sendiri tak sedar sejak bila aku sangat2 mengilai Black colour nie...sib baik org nye tak Black gak..hehehe
Semoga Allah S.W.T berkati kami berdua…semoga jodoh kami berpanjangan dan semoga kami dikurniakan anak2 yang soleh dan solehah…Amin…







No comments :

Post a Comment