Pages

Tuesday, November 29, 2011

Bulan yang penuh dengan ke kenyangan....

Assalammualaikum....
Cam lama je x update blog nie... lately nie busy la (ngan game)... bulan November n Disember cuti sekolah... selain tu juga merupakan bulan2 dimana orang2 bujang menamatkan masa bujang mereka.... terutama nye pada 11.11.11 atau 20.11.2011 fuhhhh mmg ramai yang kawen... salah seorang dari mmb aku pun memilih tarikh cantik nie... so bulan ni sampai hujung bulan bole dikatakan tiap2 minggu kami mkn nasi minyak (xyah nak masak dah) hehehe... so kat cni aku nak share la ckit pic perkahwinan mmb aku n my husband....


Wanie n Shaid merupakan mmb aku dari kolej lagi... lama tau diorg couple akhirnye sampai juga seru..orang kata kalu dah jodoh x kemana kan....




Nie pula sesi bergambar dengan mmb baik juga masa kat kolej...with my lovely lecture... aku suke tgk dia dari dulu kecik je orgnye....



Bob n pasangan...merupakan mmb satu opis ngan my hubby...majlis nye berlangsung di parit,perak.....

Anyway to U all... Semoga dipanjangkan jodoh hingga ke hujung hayat dan semoga dikurniakan anak2 yang soleh dan solehah....

oopsssss...terlepas satu pic lak...dah alang2 kat perak tu moh le kite ke lumut yee...with my lovely sis wanie...

No comments :

Post a Comment