Pages

Wednesday, October 19, 2011

BestNya Belajar....

Assalamualaikum...

Lama dah x b'blog nie.... Pendek je la cite ye nak tido dah nie...hehehehe...


Ha Jeng Jeng Jeng...(poyo sekejap) cuba teka apa kah gambar di atas nie.....Nie la dia roti jala berkonsepkan moden...rasa sama colour je lain...lebih berselera la tgk...heehehe...

Nak di jadikan cite semalam aku buka la FB..tetiba tertengok la pic nie...so aku cam minat sangat coz colour dia tula...(byk lagi tau colour nye)...aku pun g la click pic nie...ha rupa-rupanye mak mertua adik aku yang wat (kira besan mak aku la hmmm btui ke) aku panggil UMIE kalu dalam blog Dari dapur Mak Long... Then aku pun comment la pic tu...ehem2 (sebenarnye nak tanya resepi tapi pantun2 la dulu hehehe)..hai memang rezeki aku la...Umie kata datang la umah kol 5 ptg sok...so aku pun p la ptg tadi ngan mak aku..kami pun belajar la wat roti jala nie...senang je tau..cume x guna acuan yang biasa kita pakai tu...Kami wat sebiji sejibik warna cam nie... Gambar nie pun amik dalam FB Umie hehehe..Nanti ade masa aku letak resepi nye ok...


Thank to UMIE coz sudi meluangkan masa tuk mengajar.... Memasak pun kalu kita x tau kena belajar...tu pun ilmu gak...


Ok la nak tidoq dah la...daaaaaa...





No comments :

Post a Comment