Pages

Wednesday, October 26, 2011

Ada Apa Dengan i-CiTY




Assalamualaikum.....




Before this aku asik dok tanya2 ja...ape best nye i-CiTY nie....ala pokok ada lampu tu biasa ja kalu jalan nak balik kampung husband aku kat sg.besaq tu pun ada...lagi cantik pokok ciptaan Allah S.W.T (siap ade pakej Oksigen lagi)...hehehe... Pastu bila aku buka FB ramai lak member aku yang pi b'gambaq kat sana... lama kelamaan aku pun mcm tertarik nak pegi...tapi selalu x dapat al maklum la duk kat Rawang nun jauh kot nak pi Shah Alam...


Alhamdullilah...akhirnye dapat juga aku g i-CiTY nie....kebetulan lak cousin aku yang belajaq kat poly kuantan tu mai umah mak aku...ade la alasan aku nak ajak husband aku pi...hehehe...aku (aku tukang ajak ja...yang drive ny hubby la) pun pi la mlm tadi bawa la adik aku,cousin n my anak menakan (tu ja yang muat keta pun yang lain terpaksa tinggal).


Sampai ja kat i-CiTY aku teruja juga la tgk pokok yang b'warna warni...selain tu ade gak permainan tuk child n adult...ade mini zoo...kalu nak pi rasa musim sejuk x yah pi luar negara dah kat i-CiTY pun ade Snow Zone (tak ingat nama tempat tu) cantik ooo kalu b'gambar nie...hehehe...tapi tu la aku pelik nape la diorg tak sekali kan je tempat tu...nie banyak bahagian n tak de signage...kalu org yang mcm aku nie first time pi i-CiTY confirm igt kecik ja tempat nye walhal besaq juga...letih la juga nak berjalan...Comment aku tuk i-CiTY nie menarik la dari segi warna lampu tu..tapi kena jaga maintenance coz ada yang dah x dak lampu...takut sok lusa xdak org pi dah... sayang oooo...AKU SANGAT PUAS HATI SEBAB DAPAT BERGAMBAQ SAKAN...hehehe... aku pamerkan la cikit pic kami di i-CiTY (Just want to share)...





2 comments :

  1. hamboiii.. bestnya..
    pi tak ajak pun.. hehe..

    ReplyDelete
  2. Pi pum kelam kabut coz ujan...xsempat nak ajak

    ReplyDelete