Pages

Monday, November 8, 2010

Surat Layang buat si pengecut je....

Assalammualaikum..

Kenapa si pengecut tu nak bagi surat layang...

aku x paham la..kalu x puas ati just jumpa face to face x yah nak bg surat2...xgentel langsung..dah tu bagi lak kat lec..konon nye x puas ati cr lec tu mengajar... kalu x suke xyah la study kat cni...Aku nie dak repeat pun x pernah nak fikir wat surat kat lec...sbb aku tau ape yang diorg wat tu tuk kebaikan dan kita berlajar tuk menambahkan ilmu kan...

kalu xmo rasa susah,xleh kena marah x yah study la duk je umah tu jadi je katak bwh tempurung kan senang... Mana ade lec nak sengaja nak bg student dia gagal kalu dah mmg hasil kerja tu x memuaskan mmg gagal la jwb nye..so kita redha n berusaha la tuk lulus ngok...nie sibuk nak tulis surat layang (ade plak masa dia) ...masing2 dah besar pikir la sendiri xyah wat kerja2 bodoh nie.... mmg ***** la pengecut tu...

No comments :

Post a Comment