Pages

Sunday, November 7, 2010

Sectional oh sectional


Assalammualaikum...

aku dah start wat sectional perspective semlm agi...tapi agak taff gak ar nak wat sampai ari x siap agi... biasanye aku tarik2 dari autocadd je..kali nie aku try guna 3D autocadd tu la...n masih lagi berusaha tuk siap kan before port folio day... buat 3d nie mmg menguji kesabaran cm memancing ikan gak (aku bkn penyabar org nye)...sbb 3d nie berat..tapi 3D nye pasal kena la cool gak...hahaha

aku cuak sgt takut sgt tak sempat siap...banyak lagi nie kena wat..nak wat interior pun bukan nye senang...Anyway thank la kepada mereka yang banyak membantu aku tuk rander my 3D nie...sbb aku x de vray ...

kalu leh aku nak wat cam sectional kat atas tu (perasan hebat latu)..hehehe

k..daaaaa

No comments :

Post a Comment