Pages

Monday, November 8, 2010

HanCur Hati Ku MengenanGkaN mU

Assalammualaikum...

Aku sedih sgt ari nie dah siap sume 3D..tapi x le render lak coz xde vray...n nie lak first time aku pakai skecth up mmg la x tau cm ne nak renda...tapi memandang kan aku tinggal satu ari je la..aku amik jln muda iaitu PrinT ScreeN...

Kalu aku tau akan jadi cm nie aku wat je dalam autocadd buang karan je import kat skecth up...
mmg hancur la hati aku...tapi alhamdullilah kerana ade yang sudi membantu thank to U..

Time aku sedih nie juga la org yang aku syg xde disisi...aku paham dia berjuang tuk membina sebuah keluarga yang direstui Allah s.w.t....

No comments :

Post a Comment